Videoanalyse op Web

Om de impact van een video echt te begrijpen, is het belangrijk om de prestaties ervan te analyseren via videoanalyse. Video-analyses bieden waardevolle inzichten in hoe kijkers omgaan met een video.

Het simpelweg openen van de pagina telt niet als een weergave, het vereist interactie met de video

Beschikbare analyses

De weergaven van de eigenaar/editor(s) van de video tellen niet mee

Op dit moment geeft Vormats inzicht in hoeveel weergaven uw video heeft gehad en wie de video heeft bekeken (als ze waren ingelogd met hun Vormats-account). Verder is het ook mogelijk om te controleren hoeveel views per gebruiker.

Hoe de analyses te controleren

Nadat je video voor het eerst is bekeken, kun je de analyses controleren door:

Uw bibliotheek openen

Klik op de video om de analyses te controleren

Klik op het aantal weergaven

Klik op "zie betrokkenheid" om meer gedetailleerde informatie per gebruiker te bekijken

Klik op een gebruiker om weergaven voor die gebruiker te zien

Bijgewerkt op: 22/06/2023