De videodetails verkennen met Vormats Mobile

In dit artikel leer je over de mogelijkheden van het videoinfo scherm op Vormats Mobile App.

Gebruikers met bewerkingsrechten, zoals de eigenaar, teammap-editor of beheerder, of een videobeoordelaar met de goedkeuring functie ingeschakeld, kunnen de video wijzigen, reacties beheren en titel en beschrijving bewerken.

Video-info

Op de pagina met videoinfo wordt basisinformatie over de video weergegeven, waaronder de titel, beschrijving, datum van laatste wijziging en de naam en avatar van de eigenaar. Daarnaast is er een gedeelte met opmerkingen waar kijkers opmerkingen kunnen achterlaten, en de video-eigenaar kan reageren op zijn eigen opmerkingen en deze bewerken.

Bewerkingsopties

Verplaats je video naar een andere map of naar videolijst.

Bewerk de video.

Hernoem videotitel.

Video downloaden.

Kopieer link om de video met de wereld te delen.

Door Delen aan te zetten, kunt u het delen van de video via een link in- of uitschakelen.

Dupliceer de video.

Archiveer de video zal niet langer worden weergegeven.

Verwijder video.

Bijgewerkt op: 01/12/2023