Hoe een gebruikersaccount te verwijderen

Inloggen op CMS

CMS (Content Management System) wordt gebruikt om je Vormats-account als beheerder te beheren. Om een gebruiker te verwijderen, kun je inloggen op het CMS. Klik hier om naar CMS te gaan.

Belangrijk: Om je aan te melden bij CMS, moet je over CMS-gebruikersrechten beschikken. Stuur een e-mail naar support@vormats.com als je de beheerder bent van jouw Vormats-account en gebruik wilt maken van Vormats Gebruikersbeheer.

Een gebruiker verwijderen

Klik op de rode prullenbak naast de gebruiker die je wilt verwijderen.

Opmerking: Als CMS-gebruiker kunt je je eigen account niet verwijderen. Daarom is de prullenbak zwart en kun je er niet op klikken.

Er verschijnt een pop-upscherm om het verwijderen van het gebruikersaccount te bevestigen. Na het selecteren van Verwijderen wordt de gebruiker verwijderd uit het gebruikersbeheer.

Bijgewerkt op: 30/11/2023