Hoe een gebruikerswachtwoord opnieuw in te stellen

Gebruikersbeheer

Om een gebruiker opnieuw een email te sturen, moet je inloggen binnen Vormats. Klik dan linksonderin op je naam, en klik dan op Bedrijfsinstellingen. Klik dan op Gebruikers om naar het gebruiksbeheer te gaan

Belangrijk: Om de bedrijfsinstellingen te zien, moet over de juiste gebruikersrechten beschikken. Stuur een e-mail naar support@vormats.com als je de beheerder bent van jouw Vormats-account en gebruik wilt maken van Vormats Gebruikersbeheer.

Een wachtwoord opnieuw instellen

Klik op de drie puntjes naast de gebruiker waarvan je het wachtwoord opnieuw wilt instellen.

Klik dan op Wachtwoord opnieuw instellen

Je krijgt rechtsbovenin een melding met Wachtwoord opnieuw instellen succesvol, zodra de mail verstuurd is.

Wat gebeurt er aan de kant van de gebruiker?

De gebruiker ontvangt een e-mail om het wachtwoord opnieuw in te stellen. In deze e-mail vindt de gebruiker een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Nadat de gebruiker op de link wachtwoord opnieuw instellen heeft geklikt, wordt de gebruiker doorgestuurd naar de Vormats-app om het wachtwoord te wijzigen.

Wanneer het wachtwoord is gewijzigd, wordt er doorgestuurd naar het inlogscherm van de Vormats-app.

Daarna kan de gebruiker inloggen op de app met uw e-mailadres en nieuw aangemaakt wachtwoord op de loginpagina

Bijgewerkt op: 26/07/2024