Hoe u uw video naar uw computer verzendt en op uw bureaublad opslaat

Hoe je je video naar je computer stuurt, om deze vervolgens op je desktop te delen

Indien je je video via je computer wilt delen op bijvoorbeeld LinkedIn, of deze in een email wilt plaatsen

In dit artikel staat uitgelegd hoe je een video naar je laptop stuurt, om deze vervolgens kunt delen via je desktop.

Nadat je video klaar is, klik je op de drie puntjes rechts naast je video, en klik vervolgens op 'Delen'.

Vervolgens klik je op 'Een link in een bericht', zoals in de onderstaande afbeelding.

Vervolgens stuur je het naar Outlook, zoals onder aangegeven. Ook kun je deze sturen via Gmail of een ander mail-programma.

En op een Android-telefoon:

Vervolgens verstuur je het via Gmail, zoals onder aangegeven. Ook kun je deze sturen via Outlook of een ander mail-programma.

Open de link in je email op je laptop. Het filmpje opent dan automatisch, indien je een MacBook hebt. Klik op de pijl rechts onderin.