Ondertitelingsstijlen aanpassen

Met deze functie kun je ondertitelstijlen voor de video's van je bedrijf aanpassen.

Houd er rekening mee dat alleen gebruikers met de rol CMS-beheerder de bevoegdheid hebben om deze wijzigingen door te voeren.

Volg deze eenvoudige stappen om aangepaste ondertitelstijlen bij te werken:

Selecteer eerst de optie Bedrijfsinstellingen in het gebruikersmenu aan de linkerkant.

Op deze pagina kun je de verticale positie van ondertitels en de gekozen ondertitelstijl opgeven. Je kunt een voorbeeld van de bewerkte ondertitelstijl bekijken.

Er zijn verschillende soorten aangepaste ondertitels beschikbaar waaruit je kunt kiezen, waaronder:

tekst met achtergrond;
tekst met schaduw;
tekst met rand;
eenvoudige tekst.

Als je meer geavanceerde aanpassingen nodig hebt, kun je met de accordeon Geavanceerde instellingen weergeven de lettertypefamilie, lettergrootte en letterkleur definiëren. Bovendien heb je toegang tot specifieke parameters, afhankelijk van de gekozen tekststijl, zoals achtergrondkleur (voor tekst met achtergrond) en randkleur (voor tekst met rand).

Je kunt lettertypen kiezen uit de lettertypen die momenteel in gebruik zijn voor het actieve bedrijfstekstpaneel, evenals lettertypen die voor het bedrijf zijn opgegeven.

Met de schuifregelaar kun je de lettergrootte wijzigen. Er kunnen waarden tussen 15 en 30 worden geselecteerd.

Om de kleur voor het lettertype, de achtergrond of de rand te kiezen, klik je op het kleurkiezerpictogram. Je kunt een kleur selecteren uit het meegeleverde palet of de HEX-kleurcode handmatig invoeren. Bevestig je keuze door op de knop "Kiezen" te klikken. Als je besluit de wijzigingen te annuleren, kun je dit doen door op de knop "Annuleren" te klikken of eenvoudigweg buiten het kleurenpalet te klikken.

Om je aangepaste ondertitelstijl op te slaan, vergeet niet op de knop "Opslaan" te klikken.

Vanaf nu zijn alle bedrijfsvideo's die via links worden gedeeld en alle gebruikersvideo's voorzien van aangepaste ondertitels.

Bijgewerkt op: 01/12/2023