Zo activeer je tweestapsverificatie (2FA) in de Vormats Web App

Sommige bedrijven geven er de voorkeur aan dat hun gebruikers inloggen met Two-Factor Authentication (2FA). Dit artikel legt de vereisten uit voor het gebruik van 2FA en biedt een stapsgewijze handleiding voor het gebruik van 2FA in de Vormats Web App.

Vereisten:

2FA moet ingeschakeld zijn voor je Vormats-account. Als je gebruik wilt maken van 2FA, neem dan contact op met support@vormats.com

Een Authenticator-app, bijvoorbeeld: Google Authenticator of Microsoft Authenticator

2FA opzetten

Belangrijk: Als je nog niet voor de eerste keer bent ingelogd op je Vormats-account, volg dan eerst de installatie-instructies die je in je e-mail hebt ontvangen.

Log in met uw Vormats-referenties: e-mailadres en wachtwoord

Nadat je op inloggen hebt gedrukt, zie je een stapsgewijze handleiding om de Vormats-app te verbinden met je authenticator-app

Open de authenticator-app

Scan de QR-code die u op de webapp ziet

Kopieer de tijdelijke code uit de authenticator-app en ga terug naar de Vormats Web App

Vul het codeveld in. 2FA is nu succesvol ingesteld 🎉

Inloggen met 2FA

Log in met uw Vormats-referenties: e-mailadres en wachtwoord

Open de authenticator-app

Kopieer de tijdelijke code

Ga terug naar de Vormats Web App en vul het veld in met de code van de authenticator app

Klik op doorgaan en je bent ingelogd

Bijgewerkt op: 30/11/2023