Hoe deel ik mijn video?

Je video is opgenomen en uiteraard wil je deze ook delen. Het delen is erg eenvoudig. We leggen je uit hoe 😃

Er zijn 2 manieren waarop je een video kan delen:

Een video delen via een link

Het videobestand delen

Open de Vormats app en navigeer naar Mijn bibliotheek.

Klik op de video die je wil delen.

Selecteer onderaan het scherm Delen en klik op Kopieer link.

De link naar de video is nu gekopieerd naar je klembord. Je kan deze vervolgens plakken waar je wil en delen met anderen.

Kopieer link

Het videobestand delen

Voor een aantal platforms, zoals LinkedIn of Youtube, heb je het MP4 bestand nodig om te uploaden. Je kan het videobestand downloaden op je telefoon vanuit de Vormats app.

Open de Vormats app en navigeer naar Mijn bibliotheek.

Klik op de video die je wil delen.

Klik op de "..." en selecteer Downloaden

De video wordt als MP4 bestand op je mobiel gedownload. Je kan de video terugvinden in de galerij van je mobiel.

Download de video met je mobiel

<iframe style="position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; " src="https://secure.vormats.com/engage/783a97d4-8fb5-404d-8e81-d33aa0bddc78?embedded" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>

Bijgewerkt op: 04/03/2024