Hoe voeg ik muziek toe?

Maak je video's een stuk aantrekkelijker om te bekijken door muziek toe te voegen! 🎶

Het is simpel om muziek toe te voegen. We leggen je uit hoe je dit doet.

Note: Als je de Muziek optie niet ziet in de app, contacteer dan je Vormats admin. Deze functie moet worden ingeschakeld. Stuur een mail naar support@vormats.com om deze feature voor je account in te schakelen.

Muziek toevoegen

Belangrijk: Deze feature is beschikbaar vanaf versie 1.12.0
Neem je video scene(s) op.

Selecteer de Muziek optie.

Kies de gewenste muziek audio.

Pas de muziek audio aan indien nodig. Als je het het niveau aanpast heeft dit alleen effect op de muziek en niet op de volume van de video zelf.

Bijgewerkt op: 09/06/2022