Video's maken met de Vormats Mobile app is binnen no-time gedaan. In dit artikel leggen we je de stappen uit hoe jij het meeste uit de app kan halen. Let's go 💪🏼

Download de Vormats app voor iOS of Android.

Een video maken met Vormats Mobile

Kies een template

Open de Vormats app and navigeer naar Opnemen.

Opnemen

Selecteer een template die past bij wat je wil opnemen. Templates zijn verhaallijnen die je op weg helpen bij het maken van jouw video.

Kies het juiste video formaat en klik op Verder.

Kies of je gebruik wil maken van de autocue tijdens het opnemen van je video. De autocue laat je script in beeld verschijnen tijdens het opnemen.

Scènes

De scènes zijn per template afgestemd. Mocht je wijzigingen in scènes willen, kan dat uiteraard. Lees hier meer over het wijzigen van scènes.

Script

Klik op Script om je tekst voor een scène in te vullen.

De tekst in je script zal tijdens het opnemen zichtbaar zijn in de autocue.

Script

Opnemen

Ben je klaar om je video op te nemen? Selecteer dan de optie Opnemen. Druk op Start opname om te beginnen met opnemen.

Video bewerken

Als je al je scènes hebt opgenomen, heb je de mogelijkheid om je video te bewerken met een aantal opties.

Lees hier meer over het inkorten
Lees hier meer over muziek
Lees hier meer over ondertitels

Video uploaden

Video gereed en klaar om te uploaden? Druk dan rechtsboven in op de optie Klaar. Je video wordt tot één geheel samengevoegd, zodat jij deze alleen nog maar hoeft te delen.

Als de optie Klaar niet zichtbaar is, dan betekent het dat je nog een scène open hebt staan waar geen video aan is toegevoegd. Verwijder de scène of voorzie de scène van video.