Artikelen over: Gebruikersbeheer

Hoe een nieuwe gebruiker toe te voegen

Inloggen op CMS

CMS (Content Management System) wordt gebruikt om uw Vormats-account als beheerder te beheren. Om een nieuwe gebruiker toe te voegen, moet u inloggen op CMS. Klik hier om naar CMS te gaan.

Belangrijk: Om u aan te melden bij CMS, moet u over CMS-gebruikersrechten beschikken. Stuur een e-mail naar support@vormats.com als u de beheerder bent van uw Vormats-account en gebruik wilt maken van Vormats Gebruikersbeheer.

Een nieuwe gebruiker toevoegen

Klik op Maken onderaan de pagina

Naam - Vul de naam van de gebruiker in

E-mail - Vul het e-mailadres van de gebruiker in

Rol - App-gebruiker is standaard. Dit kan niet worden gewijzigd.

Klik op Opslaan

Wat gebeurt er met de nieuw toegevoegde gebruiker

De nieuwe gebruiker ontvangt twee e-mails:

Installatie-instructies

Inloggegevens

Let op: In de e-mail met inloggegevens is een tijdelijk wachtwoord opgenomen. De gebruiker moet het tijdelijke wachtwoord wijzigen wanneer hij voor het eerst inlogt op de Vormats-app. U kunt het beste het tijdelijke wachtwoord uit de e-mail kopiëren en in de app plakken.

Bijgewerkt op: 07/06/2023