Artikelen over: Gebruikersbeheer

Hoe een nieuwe gebruiker toe te voegen

Bedrijfsinstellingen

Om een gebruiker te verwijderen, kun je inloggen binnen Vormats. Klik dan linksonderin op je naam, en klik dan op Bedrijfsinstellingen. Klik dan op Gebruikers om naar het gebruiksbeheer te gaan.

Belangrijk: Om de bedrijfsinstellingen te zien, moet over de juiste gebruikersrechten beschikken. Stuur een e-mail naar support@vormats.com als je de beheerder bent van jouw Vormats-account en gebruik wilt maken van Vormats Gebruikersbeheer.

Een nieuwe gebruiker toevoegen

Klik op Nieuwe gebruiker aanmaken linksonderin bij het gebruikersbeheer de pagina.

Naam - Vul de naam van de gebruiker in.

E-mail - Vul het e-mailadres van de gebruiker in.

Rol - Kies de rol van de gebruiker, App-gebruiker of Beheerder. Als de gebruiker de rol Beheerder heeft, heeft de gebruiker toegang tot de bedrijfsinstellingen en dus het toevoegen en verwijderen van gebruikers.

Gebruiker toevoegen aan standaardcampagne - Dit zijn de standaard berichten die je automatisch krijgt als je begint met Vormats, deze kun je hier uitzetten.

Klik op Opslaan

De nieuw toegevoegde gebruiker

De nieuwe gebruiker ontvangt twee e-mails:

Installatie-instructies - Een korte uitleg over hoe je met Vormats moet beginnen.

Inloggegevens - De gegevens om in te loggen en een wachtwoord aan te maken.

Let op: In de e-mail met inloggegevens is ook een tijdelijk wachtwoord opgenomen. De gebruiker moet het tijdelijke wachtwoord wijzigen wanneer voor het eerst ingelogd wordt op de Vormats-app.

Bijgewerkt op: 26/07/2024