Artikelen over: Gebruikersbeheer

Hoe kan ik een wachtwoord resetten?

Een wachtwoord resetten kan je via CMS (Content Management System) doen. Klik hier om naar CMS te gaan.

Om in CMS in te kunnen loggen heb je CMS user rights nodig. Stuur een e-mail naar support@vormats.com als je de admin bent van jouw Vormats account en gebruik wil maken van Vormats User Management.

Een wachtwoord resetten

Selecteer het Slot icoon naast de gebruiker waarvan je het wachtwoord wil resetten.

Een notificatie verschijnt bovenaan de pagina wanneer de wachtwoord reset email is verstuurd.

Wat er bij de gebruiker gebeurt

Je ontvangt een email om het wachtwoord te resetten. In de email vind je een link om het wachtwoord te resetten.

Nadat je op de reset wachtwoord link hebt geklikt word je naar de Vormats omgeving geleid om je wachtwoord te wijzigen. Voer een nieuw wachtwoord in en bevestig deze.

Wanneer het wachtwoord is gewijzigd, word je geleid naar de inlogscherm van de Vormats app.

Je kunt nu inloggen met je email adres en je nieuw aangemaakte wachtwoord.

Bijgewerkt op: 28/09/2022