Artikelen over: Gebruikersbeheer

Hoe verwijder ik een gebruiker?

Een gebruiker kan je via CMS (Content Management System) verwijderen. Klik hier om naar CMS te gaan.

Om in CMS in te kunnen loggen heb je CMS user rechten nodig. Stuur een e-mail naar support@vormats.com als je de admin bent van jouw Vormats account en gebruik wil maken van Vormats User Management.

Een gebruiker verwijderen

Klik op het rode prullenbakje naast de gebruiker die je wil verwijderen.

Als een CMS gebruiker heb je niet de mogelijkheid om je eigen account te verwijderen. Daarom is het prullenbakje zwart en kan je de optie niet selecteren.

Een pop-up scherm verschijnt om de verwijdering te bevestigen. Nadat Delete is geselecteerd zal de gebruiker verwijderd worden van het gebruikersbeheer.

Belangrijk: Eenmaal verwijderd kunnen wij de gebruiker niet meer terughalen. Dat betekent ook dat video's, die niet als MP4 bestand zijn gedownload, weg zijn.

Bijgewerkt op: 28/09/2022