Wanneer jouw organisatie jullie e-mail domeinen heeft geregistreerd, kan jij je registreren voor een Vormats account. In dit artikel leggen we je uit hoe jij je een Vormats account kan registreren.

Om een Vormats account te kunnen registeren, moeten jullie e-mail domeinen zijn geregistreerd. Als je admin bent voor jullie Vormats omgeving en gebruik wil maken van deze optie, stuur dan een bericht naar support@vormats.com

Registreren via Vormats Mobile

Open de Vormats app.

Selecteer Registeren.

Vul je persoonlijke gegevens, maak een wachtwoord aan en klik op Verder.

Je wachtwoord moet voldoen aan onderstaande eisen.

Minimaal 10 karakters

Minimaal 1 cijfer (1,2,3)

Minimaal 1 symbool (%,$,@)

Minimaal een hoofdletter (A,B,C)

Minimaal een kleine letter (a,b,c)

Er wordt een e-mail verstuurd om je account te verifiƫren.

Klik op de link in de e-mail om je account te bevestigen.

Log in met je Vormats inloggegevens.

Je account is geactiveerd en je bent klaar om je video's op te nemen šŸŽ„ Als je tips zoekt om van start te gaan, bekijk dan deze link.

Registreren via Vormats Web

Ga naar de Vormats Web login pagina.

Vul je e-mailadres in.

Daarna kan je je naam invullen en een wachtwoord aanmaken.

Je wachtwoord moet voldoen aan onderstaande eisen.

Minimaal 10 karakters

Minimaal 1 cijfer (1,2,3)

Minimaal 1 symbool (%,$,@)

Minimaal een hoofdletter (A,B,C)

Minimaal een kleine letter (a,b,c)

Er wordt een e-mail verstuurd om je account te verifiƫren.

Klik op de link in de e-mail om je account te bevestigen.

Log in met je Vormats inloggegevens.

Je account is geactiveerd en je bent klaar om je video's op te nemen šŸŽ„ Als je tips zoekt om van start te gaan, bekijk dan deze link.