Wat is Vormats Web?

Klaar om je digitale communicatie persoonlijker en effectiever te maken?

Vormats Web stelt je in staat om snel en gemakkelijk desktop schermopnames te maken en te delen voor asynchrone communicatie. Denk aan een korte video om het team te informeren, een visueel support artikel of een code review update.

Je hebt de mogelijkheid om je camera, microfoon en desktop tegelijkertijd op te nemen.

Vormats Web

Hier zijn alvast wat links om je op weg te helpen met Vormats Web:

Hoe log ik in in Vormats Web?

Hoe installeer ik de Vormats Chrome extensie?

Hoe neem ik een video op met de Vormats Chrome extensie?

Hoe deel ik mijn Vormats Web video?