Hoe neem ik een video op met de Vormats Chrome extensie?

Hoe je een video kan opnemen

Met Vormats Web is het eenvoudig om een schermopname van je computer te maken en de opname te delen met anderen.

Je kan de opname starten door te klikken op de Vormats Chrome extensie.

Selecteer de gewenste opname instellingen:

Screen and myself. Neem je scherm en je camerabeeld op.

Screen only. Neem alleen je scherm op.

Myself only. Neem alleen je camerabeeld op.

De optie Smartphone recording toont je een QR code. Als je de QR code scant, word je doorverwezen naar de App Store om de Vormats Mobile app te downloaden.

Onder Record settings kan je kiezen van welke microfoon en/of camera je gebruik wil maken.

Als alle instellingen naar wens staan kan je beginnen met opnemen door te klikken op Start recording.

Bijgewerkt op: 04/05/2023