Hoe log je in op Vormats Mobiel?

We zijn erg enthousiast dat je digitale communicatie een stuk persoonlijker en effectiever gaat maken met behulp van video. Om je op weg te helpen, vind je alle informatie die je nodig hebt in deze handleiding.

Opmerking: Voordat u begint, moet u een geregistreerd Vormats-account hebben.

Download de Vormats app voor iOS of Android.

Inloggen

Open de Vormats-app en klik op Aanmelden.

Welkomstscherm

Voer uw e-mailadres in en klik op doorgaan.

Voer uw wachtwoord in en klik op doorgaan.

Opmerking: Als het de eerste keer is dat u zich aanmeldt, wordt u gevraagd een tijdelijk wachtwoord in te voeren. Je vindt dit wachtwoord in de e-mail die je hebt ontvangen van support@vormats.com

Eerste keer inloggen

U wordt gevraagd een nieuw wachtwoord in te voeren dat uit meer dan 10 tekens bestaat. Bevat kleine letters en hoofdletters, minstens één symbool en één cijfer.
Na bevestiging wordt u doorgestuurd naar de inlogpagina en kunt u inloggen met het gekozen wachtwoord.

Nieuw wachtwoord invoeren

Wachtwoord al ingesteld

Welkom bij Vormats en neem je eerste video op!

Als uw bedrijf SSO (Single Sign-On) gebruikt:

Nadat u uw e-mailadres hebt ingevoerd, wordt de browser geopend met het inlogportaal van uw bedrijf (als u nog niet bent ingelogd).

Opmerking: Als u al een account had dat het normale e-mail- en wachtwoordsysteem gebruikte, is SSO nu de manier om in te loggen op uw account.

Als u een Apple-apparaat gebruikt, ziet u het volgende bericht wanneer u inlogt met SSO, wat aangeeft dat Vormats de browser moet openen om door te gaan met het inlogproces. Druk gewoon op "Doorgaan" en volg de volgende stappen.

Dialoogvenster SSO-aanmelding

Bijgewerkt op: 09/05/2023