Hoe beheer je je berichten op Vormats web

Gemakkelijk je berichten beheren

Het is makkelijk om je notificaties the beheren met het Vormats berichten system, dat er voor zorgt dat je nooit iets mist als het om video interacties gaat.
Je kan notificaties ontvangen op web, mobile en email.

Er zijn meerdere soorten notificaties, waaronder:

een initieel aantal keer dat je video is bekeken
updates van video bewerking
updates van de beoordelingsstatus van een video
uitnodigingen om deel te nemen aan een folder
tips en adviezen

Je notificaties filteren

Je kan je notificaties filteren op alle, gelezen en ongelezen berichten.

Je notificatie instellingen wijzigen

Je kan je notificaties aan of uitzetten vanuit je Persoonlijke Instellingen.
Je kan ook de Vormats mobiele app gebruiken om je notificatie instellingen aan te passen.

In de instellingen van je Notificaties, zijn er twee secties: Email en Desktop en mobile. Je kan hier je notificaties aanpassen aan de hand van jouw voorkeur.

Je notificaties verwijderen

De volgende mogelijkheden zijn beschikbaar:

Enkel
Om dit te doen, ga met de muis op het bericht staan om het verwijder icoontje zichtbaar te maken.

Meerdere
Je kan meerdere berichten tegelijk selecteren en verwijderen in de bovenste balk. De geselecteerde berichten zijn altijd verwijderd.

Berichten als gelezen markeren

Zodra er op een bericht geklikt wordt, is deze gemarkeerd als gelezen. Mocht je meerdere berichten als gelezen willen markeren, klik dan of op de knop "Markeer alles als gelezen" of selecteer de berichten de je als gelezen wil markeren en klik op het bijbehorende icoontje.

Bijgewerkt op: 25/04/2023