Gebruikersinformatie bewerken in de accountinstellingen

Accountinstellingen ⚙️

De belangrijkste functies in je persoonlijke instellingen zijn:

Naam wijzigen
Avatar bewerken
Wachtwoord veranderen

Als je je account wilt verwijderen, moet je de [mobiele app] gebruiken

Een nieuwe Avatar instellen 👤

Ga naar Profielinstellingen
Beweeg over de avatar
Klik op de Avatar
Hier kun je een profielfoto uploaden
Na het uploaden van een profielfoto kun je in- en uitzoomen
Klik ten slotte op de knop Profielfoto opslaan en de nieuwe avatar is ingesteld ✅

Wachtwoordinstellingen 🔒

Als je je wachtwoord wilt wijzigen, kun je dit eenvoudig wijzigen in de instellingen.

Als je je wachtwoord bent vergeten, kunt je je wachtwoord ook opnieuw instellen door op de knop Wachtwoord opnieuw instellen te klikken.

Hoe een nieuw wachtwoord in te stellen

Voer je oude wachtwoord in
Stel een nieuw wachtwoord in met de vereisten en voer dit in beide velden in.
Nadat je op Opslaan hebt geklikt, is je nieuwe wachtwoord ingesteld.