Gebruikersinstellingen op mobiel wijzigen

Op dit moment kun je met de Vormats-app uitloggen, je account verwijderen en voorkeuren voor apparaatmeldingen aanpassen. Alle acties met betrekking tot het wijzigen van je naam, avatar of wachtwoord zijn echter toegankelijk via het Vormats-web.

Om Instellingen te openen, klik je op de gebruikersavatar in de rechterbovenhoek

Als je op je gegevens klikt (naam, e-mail en avatar), zie je de opties Afmelden of Account verwijderen

GIF 1

Houd er rekening mee dat als je je account verwijdert, al je video's worden verwijderd, inclusief alle video's die je mogelijk hebt gedeeld in teammappen.

Chat met ondersteuning of video-expert zodat je rechtstreeks vanuit de Vormats-app ondersteuning krijgt

GIF 2

Je hebt de mogelijkheid om de soorten meldingen te beheren die op je apparaat zijn toegestaan, en eventuele aangebrachte wijzigingen worden automatisch opgeslagen.

GIF 3

Je kunt op elk moment ook toegang krijgen tot de opties Algemene voorwaarden en Privacy op dit scherm.