Hoe archiveer ik een video in Vormats Web?

Hou je bibliotheek netjes en overzichtelijk. ✅

Om je video's georganiseerd te houden kan je eenvoudig je video's archiveren die je niet meer in je bibliotheek zichtbaar wil hebben.

Je video's archiveren

Ga met je muis over de video die je wil archiveren en klik op de "..." en selecteer Archive.

Meerdere video's tegelijkertijd archiveren

Selecteer de video's die je wil archiveren. Je hebt de mogelijkheid om meerdere video's tegelijkertijd te selecteren..

Klik op Archive aan de rechterzijde van de pagina.

Je video's terugzetten

Het is mogelijk om je video's uit je archief te halen en terug te plaatsen in je bibliotheek.

Ga naar je [Archive](https://secure.vormats.com/eg/archive), selecteer de video die je terug wil zetten en klik op de "..." en selecteer Unarchive. Je kan ook meerdere video's tegelijkertijd selecteren en vervolgens Unarchive klikken aan de rechterzijde van de pagina.

De video('s) worden teruggezet in je bibliotheek.