Hoe beheer je je berichten op Vormats mobile

Gemakkelijk je berichten beheren

Het is makkelijk om je notificaties the beheren met het Vormats berichten system, dat er voor zorgt dat je nooit iets mist als het om video interacties gaat.
Je kan notificaties ontvangen op web, mobile en email.

Er zijn meerdere soorten notificaties, waaronder:

een initieel aantal keer dat je video is bekeken
updates van video bewerking
updates van de beoordelingsstatus van een video
uitnodigingen om deel te nemen aan een folder
tips en adviezen

Je notificatie instellingen wijzigen

Je kan je notificaties aan of uitzetten vanuit je Persoonlijke Instellingen.
Je kan ook de Vormats mobiele app gebruiken om je notificatie instellingen aan te passen.

In de instellingen van je Notificaties, zijn er twee secties: Email en Desktop en mobile. Je kan hier je notificaties aanpassen aan de hand van jouw voorkeur.

Naar de notificatie instellingen navigeren

Klik op profiel in de rechterbovenhoek.
Klik op Notificaties

Berichten bekijken

Door op een bericht te klik geef je de inhoud weer en markeer je deze tegelijkertijd als gelezen.

Berichten verwijderen

Berichten kunnen worden verwijderd door deze naar links te swipen.

Bijgewerkt op: 25/04/2023