Hoe de video thumbnail te wijzigen

Deze functie helpt je bij het selecteren van de beste thumbnail voor een video. In dit artikel leggen we uit hoe deze tool werkt en hoe het de betrokkenheid van je video kan verbeteren.

Open de videopagina op Vormats web

Kies de optie Thumbnail in de rechterzijbalk

In de rechterzijbalk ziet u de huidige statische en geanimeerde miniaturen.

Klik op onderstaande knop om een thumbnail te wijzigen Selecteer thumbnails

In het geopende modale venster kun je de perfecte frame kiezen, dat een thumbnail voor je video's wordt.

Daar zie je twee tabbladen om een tijdcode te kiezen voor:
'Statisch' - enkele statische afbeelding als de videocover die alle kijkers zullen zien.
'Geanimeerd' - genereer een GIF die wordt weergegeven wanneer de video wordt gedeeld via ingesloten code.

Klik op de knop Opslaan om nieuwe thumbnails te genereren.

Nadat u wijzigingen hebt aangebracht, wordt het modale venster automatisch gesloten en wordt de bijgewerkte thumbnail onmiddellijk toegepast.

Het systeem slaat alleen de wijzigingen op die je aanbrengt. Als je bijvoorbeeld alleen het statische tabblad wijzigt en het geanimeerde tabblad ongewijzigd laat, worden alleen statische wijzigingen opgeslagen.