Hoe een video te dupliceren op Vormats mobiel

Soms moet je misschien een andere video maken op basis van een bestaande video, of wil je gewoon een kopie van de huidige staat van de video bewaren. U kunt elke video in enkele eenvoudige stappen dupliceren.

Ga naar je dashboard en klik op de geselecteerde video

Klik op de optie met drie stippen en selecteer "Dupliceren" op de optiekaart

Wacht tot het proces is voltooid

De nieuwe video wordt een volledig afzonderlijke kopie van de originele video en u kunt deze bewerken zoals u wilt zonder de originele video te beïnvloeden.

Video's in een map worden gedupliceerd naar uw videobibliotheek

Bijgewerkt op: 11/05/2023