Hoe gebruik je de video bibliotheek op mobile

Video Bibliotheek

Als je de Vormats app open, navigeer je naar je bibliotheek door op het icoontje links onderin je scherm te klikken. Als je de bibliotheek voor de eerste keer tijdens je app-sessie opent, worden de video's eerst geladen alvorens ze te laten zien.
Je video bibliotheek heeft drie secties:

Video's
Folders
Team

Deze secties zijn toegankelijk via tabs aan de bovenkant van het scherm.

Naar je bibliotheek navigeren

Video's

Dit is de hoofdsectie van de video bibliotheek waar al jouw video's te vinden zijn. De video's worden getoond als een kaartje met een titel, thumbnail, auteur, aantal keren bekeken en wanneer de video voor het laatst gewijzigd was. Door op een kaart te klikken ga je naar de detail pagina.

Folders

Deze sectie laat jouw persoonlijke folders zien die je kunt gebruiken om jouw video's te organiseren. Er is altijd een standaard archief folder waarin je gearchiveerde folders zitten. Als je zelf folders wilt aanmaken, kan dit in Vormats web.
De folders worden getoond als een kaartje met de titel van de folder, wanneer deze voor het laatst is geüpdate en hoeveel video's deze bevat.

Folders

Team

Als je onderdeel bent van een gedeelde folder, wordt deze sectie in je bibliotheek getoond. De gedeelde folders worden hetzelfde getoond als een normale folder en als extra informatie wat jouw rol is en wie er onderdeel zijn van deze folder.

Gedeelde folders

Bijgewerkt op: 08/06/2023