Hoe installeer ik de Vormats browserextensie?

Om eenvoudig een opname te starten is het vereist om toegang te hebben tot de Vormats Chrome extensie. De extensie is beschikbaar voor de browsers Google Chrome en Microsoft Edge.

Ga hier naar de Chrome Web Store.

Als jouw organisatie de mogelijkheid heeft uitgeschakeld om te downloaden van de Chrome Web Store, kan je de extensie vanuit de Microsoft Edge Add-Ons downloaden. De download link vind je hier.

Selecteer Toevoegen aan Chrome en Voeg extensie toe.

Nadat je de Chrome Web extensie hebt geïnstalleerd kan je op de extensie klikken om in je account in te loggen. Je wordt automatisch doorverwezen naar de inlogpagina.

Wanneer je je eerste video opneemt, word je gevraagd om toestemming te geven voor microfoon en camera toegang.

Je bent er nu helemaal klaar voor! ✅ Veel plezier met opnemen 🎥

Belangrijk: Als je de extensie niet kan vinden, kan het zijn dat deze is verborgen. Je kan zelf selecteren welke extensies zichtbaar zijn. Lees hier hoe:
Voor Google Chrome:

Klik op het puzzle icoontje om al je extensies te zie.

Zoek naar de Vormats extensie en klik op het pin icoontje. Dit zorgt ervoor dat dat de Vormats extensie naar je werkbalk wordt verplaatst zodat je deze makkelijk kan vinden.

Voor Microsoft Edge:

Klik op het puzzle icoontje om al je extensies te zie.

Zoek naar de Vormats extensie en klik op het oog icoontje. Dit zorgt ervoor dat dat de Vormats extensie naar je werkbalk wordt verplaatst zodat je deze makkelijk kan vinden.

Bijgewerkt op: 18/01/2023