Hoe mijn video te bewerken met Vormats Web

Als je je video wilt bewerken of een nieuwe wilt maken door scènes uit andere video's samen te stellen, kun je de Vormats Web Editor gebruiken.

Om te beginnen met het bewerken van je video, klik je op de optie Bewerken in de rechterzijbalk van de videopagina

Met de cliporganizer-editor kun je:

Voeg nieuwe clips toe door op het *+-pictogram te klikken na de laatste clip

Je kunt een clip op elke positie invoegen, zelfs tussen twee bestaande clips, door simpelweg je cursor ertussen te bewegen en te wachten tot het *+-pictogram verschijnt. Voor de laatste scène in je video is het *+-pictogram altijd zichtbaar.

Kies bestaande scènes uit je persoonlijke videobibliotheek, mappen waartoe je toegang hebt en teammappen waarvan je deel uitmaakt.

Upload clips vanaf je computer

Er kunnen slechts 4 bestanden tegelijk worden geüpload. We ondersteunen .mp4-, .mov-, .webm-, .wmv- en .avi-bestanden van minder dan 4 GB

Neem direct in de editor een nieuwe scène op, die meteen aan de video wordt toegevoegd

Je kan je clips eenvoudig sorteren door ze simpelweg naar een nieuwe positie te slepen en neer te zetten. Dit maakt het gemakkelijk om met verschillende arrangementen te experimenteren en de perfecte volgorde voor je video te vinden.

Schakel intro of outro van je video in en uit met de optie Intro Outro

Vind de perfecte timing van elke scène met de optie Trim - meer in dit artikel

Voeg een tekstpaneel toe/bewerk/verwijder het voor elke scène met de optie Tekstpaneel - meer in het artikel

Overgangen tussen scènes toevoegen/bewerken/verwijderen - meer in het artikel

Al je bewerkingsacties worden lokaal opgeslagen, zodat je gemakkelijk kunt terugkeren naar een vorige bewerkingsfase met behulp van de knoppen Ongedaan maken of Opnieuw in de rechterzijbalk van de editor.

Vergeet niet op de knop Wijzigingen opslaan te klikken zodra je klaar bent met bewerken.