Hoe splits ik een Vormats Webvideo?

Als u uw video in meerdere segmenten wilt opsplitsen, kunt u dit doen met de functie Splitsen in Vormats. Met deze functie kunt u uw video in kleinere delen verdelen, waardoor het gemakkelijker wordt om specifieke delen te beheren en te bewerken.

Open de webpagina Vormats en navigeer naar de video die u wilt splitsen.

Kies het tabblad "Bewerken" in de rechterzijbalk.

Klik op de optie Bijsnijden om de video-editor te openen.

Identificeer in de video-editor de scènes of segmenten die u wilt splitsen. U kunt dit doen door de video af te spelen en te pauzeren op de gewenste splitspunten.
Om uw video te splitsen, plaatst u de afspeelkop op het gewenste tijdstempel en klikt u op de knop "Splitsen". Hierdoor worden op dat punt twee afzonderlijke segmenten gemaakt.
Je kunt doorgaan met het splitsen van de video in meer segmenten door de afspeelkop op verschillende tijdstempels te plaatsen en opnieuw op de knop "Splitsen" te klikken.

Opmerking: De Split functie is alleen beschikbaar voor andere scènes dan de Intro en Outro clips. Als je Intro- of Outroclips probeert te splitsen, wordt de optie uitgeschakeld.

Zodra je de splitpunten hebt geïdentificeerd, klik je op de optie "Splitsen" in de rechter zijbalk van de editor. Hierdoor wordt de video gesplitst.

De splitsing dupliceert de video en snijdt beide video's bij op basis van het splitspunt.

De rechter zijbalk biedt opties voor het ongedaan maken en opnieuw uitvoeren van acties, zodat u uw bewerkingen effectief kunt beheren.

Als je alle wijzigingen tijdens het bewerken ongedaan wilt maken, kun je de optie "Terug naar origineel" selecteren. Hierdoor keert je video terug naar de oorspronkelijke staat.

Als je tevreden bent met de gesplitste segmenten, klik je op de knop "Gereed" om het splitsen te voltooien.
Als je klaar bent met het bewerken van je video, klik je op "Wijzigingen opslaan" om de gesplitste segmenten toe te passen op de scènes. Uw video is nu opgesplitst in meerdere delen op basis van de splitpunten die u hebt geselecteerd.
De functie Splitsen in vorm geeft je de flexibiliteit om je video in kleinere segmenten te verdelen, zodat je efficiënter kunt bewerken en elk deel kunt aanpassen.

Bijgewerkt op: 27/07/2023