Hoe stel ik in dat een kijker een video mag downloaden?

In sommige gevallen wil je controle houden over wie je video mag downloaden. We leggen je in dit artikel uit hoe je de optie om je video voor je kijker downloadbaar te maken in- of uitschakelt.

Klik op de video waar je de instellingen van wil wijzigen.

Selecteer Preferences aan de rechterzijde van de pagina.

Schakel de optie Viewer can download in of uit door het knopje aan/uit te zetten.

Note: Als je de optie Viewer can download uitschakelt, nadat de video al is gedeeld, zullen kijkers de mogelijkheid niet meer hebben om de video te downloaden.