Hoe trim ik een Vormats Web video?

Als je je video's wil inkorten, is het mogelijk om je Vormats Web video's te trimmen.

Belangrijk: Het is alleen mogelijk om het begin en eind van je video te trimmen.

Je video trimmen

Klik op de video die je wil trimmen.

Selecteer de optie Trim.

Je kan op twee manieren trimmen: 1. Versleep eenvoudig de tijdlijn naar het juiste start en eindpunt, of 2. Kort nauwkeuriger in door de pijlen te gebruiken.

Klik op Opslaan wanneer je tevreden bent met het resultaat.

Als je de veranderingen ongedaan wil maken, kan je de optie Terug naar origineel selecteren. Dit zet de video terug naar zijn originele staat.

Bijgewerkt op: 27/07/2023