Hoe u uw video op mobiel kunt vinden

Soms is het onduidelijk of bepaalde acties ervoor zorgen dat video's verdwijnen of niet. In dit artikel worden enkele veelvoorkomende scenario's uitgelegd.

Video's die eenmaal zijn geüpload, zijn altijd beschikbaar om te downloaden.

Scenario: ik moet uitloggen en opnieuw inloggen. Blijven mijn video's die niet zijn geüpload beschikbaar?
Antwoord: Ja. Zodra je opnieuw inlogt met het account waarmee je die video's hebt gemaakt, heb je weer toegang tot deze video's.

Scenario: ik moet de app opnieuw installeren. Blijven mijn video's die niet zijn geüpload beschikbaar?
Antwoord: Nee. Als u de app verwijdert, worden ook alle applicatiegegevens verwijderd, inclusief opgenomen video's.

Scenario: ik heb een video geüpload en in Mijn bibliotheek wordt al een tijdje "Uploaden..." of "Bezig met verwerken..." weergegeven... Wat is er met mijn video gebeurd?
Antwoord: Afhankelijk van de grootte van uw video kan het uploaden en verwerken enige tijd duren, maar het is mogelijk dat er iets mis is gegaan aan onze kant. Als uw video na 30 minuten nog steeds wordt geüpload of na 2 uur wordt verwerkt, kunt u annuleer het handmatig door op het gehaktballenmenu in de rechterbovenhoek van de kaart te tikken en respectievelijk "Uploaden stoppen" of "Verwerken stoppen" te selecteren in het pop-upmenu. Daarna kunt u proberen uw video opnieuw te uploaden. Neem contact op met de ondersteuning als het probleem zich blijft voordoen.

Scenario: ik heb een video gedupliceerd, maar ik kan deze niet vinden. Als ik een video dupliceer, waar gaat die dan naartoe?
Antwoord: Een gedupliceerde video wordt altijd weergegeven onder het tabblad "Mijn bibliotheek", in de meeste gevallen bovenaan de lijst, aangezien het nu waarschijnlijk uw meest recente video is. Dit geldt ook voor het dupliceren vanuit een gedeelde map (of ergens anders ). Raadpleeg Een video dupliceren op Vormats mobile voor meer informatie over hoe duplicatie werkt.

Bijgewerkt op: 07/06/2023