Hoe u uw video's kunt archiveren

Houd je bibliotheek netjes en opgeruimd. ✅

Om de video's in uw bibliotheek geordend te houden, kunt u eenvoudig de video's archiveren die u niet langer wilt weergeven.

Zo archiveer je je video:

Plaats de muisaanwijzer op de video die u wilt archiveren, klik op de "..." en selecteer Archive.

Zo archiveer je meerdere video's tegelijkertijd:

Selecteer de video's die u wilt archiveren. U kunt meerdere video's tegelijk selecteren.

Klik op Archive aan de rechterkant van de pagina.

Haal je video's uit het archief

Het is mogelijk om uw video uit het archief te halen en terug te plaatsen in de bibliotheek.

Ga naar je Archief, selecteer de video die je wilt herstellen en klik op de "..." en selecteer *Uit het archief halen* *. Je kunt ook meerdere video's selecteren en rechts op de pagina op Unarchive klikken.

De video('s) worden teruggeplaatst in je bibliotheek.