Hoe upload ik een video in Vormats Web?

Je kan Vormats Web gebruiken als verzamelplek voor je video content zodat je gemakkelijk je video's kan bekijken en delen met anderen. Je hebt de mogelijkheid om video's van je computer te uploaden naar Vormats Web en georganiseerd te bewaren.

Een video uploaden

De meest eenvoudige manier om een video te uploaden is door gebruik te maken van de Vormats Chrome extensie.

Klik op de Vormats Chrome extension en selecteer Upload.

Sleep eenvoudig de video die je je wil uploaden in de gemarkeerde box of selecteer een bestand van je computer.

Note: Video bestanden die worden ondersteund zijn .mp4, .mov, webm, .wmv, .avi en mogen niet groter zijn dan 4GB.
Nadat je video is geupload, wordt je video geopend. Je kan je video bekijken en delen met anderen.