Hoe voeg je een wachtwoord op je video toe met de mobiele app?

Sommige video's vereisen extra beveiligingsmaatregelen. U kunt eenvoudig een wachtwoord aan uw video toevoegen om ervoor te zorgen dat ongewenste kijkers uw video niet kunnen bekijken.

Zo kun je een wachtwoord toevoegen aan je video:

Selecteer de video waarvoor u een wachtwoord wilt inschakelen.

Klik op de knop Delen.

Klik op de knop Toevoegen. Maak vervolgens een wachtwoord aan en klik op het groene vinkje.

Wachtwoord toevoegen

U kunt uw video nu veilig delen met uw ontvangers.

Opmerking: Als u een met een wachtwoord beveiligde video deelt, zorg er dan voor dat u ook het wachtwoord voor uw ontvanger vermeldt, bijvoorbeeld via e-mail. Het wachtwoord wordt niet automatisch gedeeld.

Wanneer uw ontvanger de link naar uw video ontvangt, is het wachtwoord nodig om de video te bekijken.

Een wachtwoord bewerken of verwijderen:

Selecteer de video waarvoor u een wachtwoord wilt inschakelen.

Klik op de knop Delen.

Klik op de knop Bewerken. Selecteer vervolgens Vervangen of Verwijderen.

Wachtwoord bewerken/verwijderen

Bijgewerkt op: 10/05/2023