Hoe wijzig ik mijn camera beeld tijdens het opnemen?

Afhankelijk van wat je presenteert wil je dat je kijker meer focust op jou of op je content. Jij bepaalt zelf of je in de spotlight staat of niet. Het kan ook wel eens gebeuren dat je videobeeld precies blokkeert wat je wil uitleggen. Geen probleem, wij hebben hier een oplossing voor.

Start een nieuwe opname and selecteer de opname optie myself and screen

Je video preview is zichtbaar links onderin het scherm.

Ga met je muis over het videobeeld en merk op dat je je videobeeld groter en kleiner kan maken (Small, Medium en Large).

Verplaats je videobeeld naar de gewenste plek.

Je kan je camerabeeld ook tijdens het opnemen vergroten/verkleinen en verplaatsen.
Happy recording! 😊