Hoe zet ik een wachtwoord op mijn video?

Sommige video's vereisen extra beveiligingsopties. Je kan eenvoudig een wachtwoord toevoegen aan je video om te voorkomen dat ongenodigde gasten toegang krijgen tot je video.

Een wachtwoord toevoegen aan je video

Selecteer de video waaraan je een wachtwoord wil toevoegen.

Klik op de Share knop.

Schakel de optie Protect this video with a password in. Maak daarna een wachtwoord aan en klik op Save password. Je kan nu op een veilige manier je video delen met je ontvangers.

Note: Als je een video deelt die is beschermd met een wachtwoord, zorg er dan voor dat je het wachtwoord deelt met je ontvanger, bijvoorbeeld via mail. Het wachtwoord wordt niet automatisch gedeeld.

Als je ontvanger de link ontvangt wordt hij/zij gevraagd om het wachtwoord in te vullen om de video te kunnen bekijken.