Hoofdstukken toevoegen aan uw video op Web

Hoofdstukken zijn een functie waarmee gebruikers hun video in verschillende secties of hoofdstukken kunnen verdelen, elk met een eigen titel en tijdcode. Met deze functie kunnen kijkers gemakkelijker door langere video's navigeren en de specifieke inhoud vinden waarin ze geïnteresseerd zijn.

Voeg een hoofdstuk toe aan je video:

Begin met het openen van de pagina met videodetails en selecteer de optie 'Hoofdstukken' in de rechterzijbalk. Hierdoor wordt de hoofdstukeditor geopend.

Geef bij het toevoegen van een nieuw hoofdstuk een titel en het begintijdstempel op met behulp van de invoervelden bovenaan de zijbalk. U kunt de tijdstempel aanpassen met de pijlknoppen of de gewenste waarde handmatig invoeren.

De hoofdstukeditor wordt gesynchroniseerd met de videospeler, zodat de schuifregelaarpositie hetzelfde is als de tijdstempel van het nieuwe hoofdstuk.

Als u op een hoofdstukitem klikt, gaat u snel naar het startpunt van het geselecteerde hoofdstuk. Vergeet niet dat u toegevoegde hoofdstukken ook kunt bewerken of verwijderen.

Hoofdstuktitels moeten uit meer dan vijf tekens bestaan en er moet een minimaal tijdsverschil van één seconde tussen de hoofdstukken zitten.

Nadat u klaar bent met bewerken, klikt u op de knop 'Opslaan' om uw hoofdstukinstellingen te behouden.

Je video's zijn nu verrijkt met hoofdstukken, waardoor kijkers op een gebruiksvriendelijke, georganiseerde manier toegang krijgen tot de inhoud. Gebruikers kunnen eenvoudig over de videoschuifregelaar bewegen om de hoofdstukken weer te geven, waardoor navigatie door de inhoud een fluitje van een cent wordt.

Bijgewerkt op: 18/10/2023