How registreer ik mijn account via Vormats Web?

Wanneer jouw organisatie jullie e-mail domeinen heeft geregistreerd, kan jij je registreren voor een Vormats account. In dit artikel leggen we je uit hoe jij je een Vormats account kan registreren.

Note: Om een Vormats account te kunnen registeren, moeten jullie e-mail domeinen zijn geregistreerd. Als je admin bent voor jullie Vormats omgeving en gebruik wil maken van deze optie, stuur dan een bericht naar support@vormats.com

Registreren via Vormats Web

Ga naar de Vormats Web login pagina.

Vul je e-mailadres in.

Daarna kan je je naam invullen en een wachtwoord aanmaken.

Note: Je wachtwoord moet voldoen aan onderstaande eisen.
Minimaal 10 karakters

Minimaal 1 cijfer (1,2,3)

Minimaal 1 symbool (%,$,@)

Minimaal een hoofdletter (A,B,C)

Minimaal een kleine letter (a,b,c)

Er wordt een e-mail verstuurd om je account te verifiëren.

Klik op de link in de e-mail om je account te bevestigen.

Log in met je Vormats inloggegevens.

Je account is geactiveerd en je bent klaar om je video's op te nemen 🎥 Als je tips zoekt om van start te gaan, bekijk dan deze link.