Overgangen toevoegen aan uw video op Vormats web

Video-overgangen zijn een cruciaal aspect van videobewerking, omdat ze naadloze verbindingen tussen videoclips mogelijk maken. In dit artikel leer je hoe je overgangen toevoegt aan je Vormats-video

Merk op dat je alleen overgangen tussen clips kunt toevoegen; overgangen van intro of naar outro worden niet ondersteund.

Overgang toevoegen:
Open je video met cliporganizer

Beweeg de muis tussen twee clips

Klik op de knop *+ die verschijnt en kies de optie Overgang in het menu.

Alle overgangen hebben standaard een duur van één seconde en worden in tweeën gedeeld tussen de twee scènes.

Klik op de toegevoegde overgang om het type te kiezen uit de twee beschikbare opties: naar zwart of naar wit.

Terwijl een overgang is gekozen, zijn alle andere opties met betrekking tot scènes (Intro/Outro, trimmen en tekstpaneel) verborgen. Klik op de scène om ze opnieuw te zien.

Controleer de overgangen meteen in de speler.

Vergeet niet op Wijzigingen opslaan te klikken als je tevreden bent met het resultaat.