Muziek toevoegen aan je video

Voeg een beetje plezier en vreugde toe aan je video door muziek toe te voegen! 🎶

Muziek toevoegen is eenvoudig. We leggen je uit hoe je dat kunt doen.

Opmerking: Als u de optie Muziek niet ziet in de app, neem dan contact op met uw Vormats-beheerder. Deze functie moet dan eerst ingeschakeld worden. Neem contact op met support@vormats.com om deze functie voor uw account in te schakelen.

Muziek toevoegen

Belangrijk: Deze functie is beschikbaar vanaf versie 1.12.0

Neem uw videoscène(s) op.

Selecteer de optie Muziek.

Kies uw muziekaudio.

Optioneel: pas indien nodig het muziekvolume aan. Het wijzigen van het muziekvolume heeft alleen invloed op de muziek, niet op het volume van de video zelf.

Bijgewerkt op: 24/05/2023