Goedkeuringsstroom - Video's beoordelen

Als recensent speel je een rol om ervoor te zorgen dat de video's die je bedrijf produceert, voldoen aan de vereiste normen en gedeeld kunnen worden. Wanneer een gebruiker een video ter beoordeling indient, ontvangt u een melding om u te laten weten dat er een video op uw aandacht wacht.

Om toegang te krijgen tot de video's die wachten op uw beoordeling:

Navigeer naar de beoordelingsknop in het linkerzijpaneel van de webapp.
Hier kun je alle video's zien die beoordeeld kunnen worden.

Gebruik het rechterzijpaneel om een video goed te keuren en reacties achter te laten

Zodra je een video hebt geopend voor beoordeling, kun je deze bekijken en indien nodig opmerkingen toevoegen. Als je denkt dat de video geschikt is voor gebruik, kun je deze goedkeuren door op de knop "Goedkeuren" te klikken.

Hierdoor wordt de gebruiker geïnformeerd dat zijn video is goedgekeurd en nu klaar is om te worden gedeeld.

Als je denkt dat de video nog niet klaar is om gedeeld te worden, kun je wijzigingen aanvragen door op de knop "Weigeren" te klikken.

Hierdoor wordt de video teruggestuurd naar de gebruiker en kunt u opmerkingen toevoegen waarin wordt uitgelegd wat er moet worden gewijzigd

Videodiscussie

Gebruik de videodiscussie in uw voordeel, chat met de gebruikers en zoek samen uit hoe u de beste video kunt maken

Bijgewerkt op: 08/05/2023