Voorkeuren voor het delen van video's wijzigen

Soms zijn de standaardinstellingen van de pagina voor het delen van video's niet geschikt voor uw behoeften. In dit artikel leggen we uit hoe u de instellingen van uw deelpagina kunt wijzigen om deze aan te passen aan uw voorkeuren.

Deze functie is alleen beschikbaar op Vormats web

Wijzig voorkeuren voor alle video's

Klik op uw accountnaam

Klik op "Accountinstellingen"

Selecteer het tabblad "Voorkeuren".

Wijzig voorkeuren per video

Open de video om de voorkeuren te wijzigen

Klik in de zijbalk op "Voorkeuren"

Opmerking: als je de voorkeuren voor specifieke video's al hebt gewijzigd, worden ze niet vervangen als je de voorkeuren voor alle video's wijzigt via de accountinstellingen

Beschikbare instellingen

Kijker kan downloaden - Schakelt de downloadknop voor de kijker in/uit. Indien uitgeschakeld, kan de kijker de video niet downloaden. Standaard: Ingeschakeld

Kijker kan reageren - Schakelt het commentaargedeelte en de reacties voor de video in/uit. Standaard: Ingeschakeld

Kijker kan analyses zien - Schakelt het aantal weergaven voor de kijkers in/uit. Standaard: Ingeschakeld

Kijker kan delen - Schakelt de knop voor het delen van een link in/uit voor de kijkers. Standaard: Ingeschakeld

Geanimeerde GIF uitschakelen - Indien ingeschakeld, wordt bij het delen van de video via de knop "GIF-miniatuur kopiëren" de statische miniatuur gebruikt in plaats van de geanimeerde. Standaard: Uitgeschakeld

Alleen videospeler delen - Indien ingeschakeld, wordt alleen de speler weergegeven wanneer de kijker de videolink opent. Standaard: Ingeschakeld voor mobiele video's en uitgeschakeld voor webvideo's

Toon zijbalk - Schakelt de linkerzijbalk in/uit. Standaard: Ingeschakeld

Stop met het delen van deze video - Indien ingeschakeld, is de video niet langer toegankelijk voor kijkers. Standaard: Uitgeschakeld

Bijgewerkt op: 10/05/2023