Vormats sneltoetsen gebruiken

Om uw workflow te optimaliseren en te versnellen, kunt u bij de browserextensies (voor zowel Chrome als Edge) en de Desktop-applicatie, sneltoetsen gebruiken.

Sneltoetsen zijn ideaal om afleiding van de muis te voorkomen!
Tijdens het opnemen kunt u uw video bedienen met deze handige sneltoetsen.

Sneltoetsen voor de Vormats desktop-app

ActieWindowsMac
Opname starten of stoppenControl + Shift + VCommand + Shift + V
Opname pauzeren of hervattenAlt + Shift + POption + Shift + P
Opname annulerenAlt + Shift + COption + Shift + C
Snelle herstartControl + Shift + RCommand + Shift + R
TekenenControl + Shift + DCommand + Shift + D

Sneltoetsen voor de Vormats browserextensie

ActieWindowsMac
Opname starten of stoppenAlt + Shift + VOption + Shift + V
Opname pauzeren of hervattenAlt + Shift + POption + Shift + P
Opname annulerenAlt + Shift + COption + Shift + C
Snelle herstartAlt + Shift + ROption + Shift + R

Bijgewerkt op: 27/01/2023