Hoe log ik in in Vormats Web?

Super dat je je digitale communicatie persoonlijker en effectiever wil maken met behulp van video. Je vindt in dit artikel alle informatie om goed van start te kunnen.

Voordat je van start kan gaan moet je eerst een activatiemail hebben ontvangen of een Vormats account hebben geregistreerd.

Inloggen

Je kan hier in Vormats Web inloggen.

Vul je e-mailadres en wachtwoord in.

Als het de eerste keer is dat je inlogt, word je gevraagd om je tijdelijke wachtwoord in te vullen. Je kan dit wachtwoord vinden in de e-mail die je hebt ontvangen van support@vormats.com
Installeer de Vormats Chrome extensie als het de eerste keer dat je inlogt.

Download de Vormats Mobile app op je smartphone.

Gefeliciteerd! 🎉 Je bent ingelogd. Tijd om je video op te nemen! 🎥

Bijgewerkt op: 09/05/2023