De pagina met videodetails op Vormats Web verkennen

In dit artikel leer je over de mogelijkheden van de videoinfo pagina voor video-eigenaar/-editor en kijker.

Gebruikers die bewerkingsrechten voor de video hebben (zoals de eigenaar, teammap-editor of -beheerder, of een video-reviewer met de goedkeuring functie ingeschakeld) kunnen de video bewerken, opmerkingen beheren, de beschrijving en videotitel bewerken. Kijkers mogen optioneel opmerkingen en reacties achterlaten, een video delen en downloaden.

Video-info

Op de pagina met videoinfo wordt algemene informatie over de video weergegeven, zoals de titel, beschrijving, datum van laatste wijziging en de naam en avatar van de eigenaar. De videobeschrijving kan worden bewerkt door de eigenaar of editor.

Kijkers kunnen ook opmerkingen en reacties achterlaten, maar alleen als de video-eigenaar deze functie heeft ingeschakeld in de video voorkeuren. We bespreken later in dit artikel hoe u deze instellingen kunt aanpassen. Lees hier meer over reacties

Bewerkingsopties in de zijbalk met hulpmiddelen

Wijzig het Logo dat wordt getoond in de video

Beheer Videovoorkeuren om te bepalen hoe uw video aan kijkers wordt getoond. Beschikbare voorkeursinstellingen:

Kijker kan downloaden - Schakelt de downloadknop voor de kijker in/uit. Indien uitgeschakeld, kan de kijker de video niet downloaden. Standaard: Ingeschakeld

Kijker kan reageren - Schakelt het commentaargedeelte en de reacties voor de video in/uit. Standaard: Ingeschakeld

Kijker kan analyses zien - Schakelt het aantal weergaven voor de kijkers in/uit. Standaard: Ingeschakeld

Kijker kan delen - Schakelt de knop voor het delen van een link in/uit voor de kijkers. Standaard: Ingeschakeld

Geanimeerde GIF uitschakelen - Indien ingeschakeld, wordt bij het delen van de video via de knop "GIF-miniatuur kopiëren" de statische miniatuur gebruikt in plaats van de geanimeerde. Standaard: Uitgeschakeld

Alleen videospeler delen - Indien ingeschakeld, wordt alleen de speler weergegeven wanneer de kijker de videolink opent. Standaard: Ingeschakeld voor mobiele video's en uitgeschakeld voor webvideo's

Toon zijbalk - Schakelt de linkerzijbalk in/uit. Standaard: Ingeschakeld

Stop met het delen van deze video - Indien ingeschakeld, is de video niet langer toegankelijk voor kijkers. Standaard: Uitgeschakeld

Bewerken de video

Video toevoegen/bewerken/vertalen/verwijderen Ondertiteling

Wijzig de video Thumbnail om te bepalen welk frame wordt getoond voordat iemand je video afspeelt

Opties beschikbaar in de paginakop

Controleer Videostatistieken

Delen opent een modaal venster waarin u:

Stel een wachtwoord voor de video in, zodat alleen gebruikers die het wachtwoord hebben deze kunnen bekijken

Voor bedrijven met een ingeschakelde goedkeuring flow kan alleen de beoordelaar een wachtwoord beheren

Videokijkers mogen geen met een wachtwoord beveiligde video's downloaden.

Kopieer GIF-thumbnail, waarmee de link naar uw klembord wordt gekopieerd die in een e-mail kan worden geplakt en de miniatuur wordt weergegeven als een GIF met een link naar de video.

<Embedded code kopiëren> waarmee de embedded code naar uw klembord wordt gekopieerd, zodat u een Vormats-video aan een website of blog kunt toevoegen door deze te embedden.

Kopieer link om de video met de wereld te delen

Opties beschikbaar in het paginakoptekst menu:

Link kopiëren

Delen

Video downloaden. Opent een modaal met downloadopties. Als video ondertitels heeft, kunt u kiezen of u wilt dat ondertitels in de video worden weergegeven of SRT-ondertitelingsbestanden afzonderlijk downloaden.

Alleen SRT-bestanden met ingeschakelde taalondertiteling kunnen worden gedownload. Meer informatie over het in- of uitschakelen van talen in ondertitels vind je in dit artikel

Video dupliceren.

Video's in een map worden gedupliceerd naar uw videobibliotheek:

Archiveer de video wil niet langer worden weergegeven.

Verwijderen

Verplaats je video naar een andere map of naar een videolijst

De laatste twee opties zijn alleen beschikbaar voor video-eigenaar, teammapeigenaar of teammapbeheerder

Gedeelde videopagina

Door Videovoorkeuren te beheren, kan de video-editor wijzigen hoe de gedeelde videopagina eruit kan zien. Afgaand op wat eerder is beschreven, zijn er 3 verschillende toestanden:

De pagina met gedeelde video's lijkt op de pagina met videodetails, maar zonder bewerkingstools. In deze staat kunnen de analyses die de video tonen, delen, downloaden, becommentariëren en reageren op de video ook worden uitgeschakeld door de video-eigenaar/-editor

In de speler-only staat wordt alleen de speler getoond. Als deze optie is ingeschakeld door de editor, kunnen kijkers de video ook downloaden

De linkerzijbalk met routeringsopties kan worden uitgeschakeld.

Bijgewerkt op: 15/12/2023